• Informácia pre žiakov 1. ročníka
          • Informácia pre žiakov 1. ročníka

          • V pondelok 4. septembra 2023 budete mať triednické práce s triednymi učiteľkami a v dňoch 5. - 7. septembra 2023 pôjdete na team building (spoznávací pobyt) na chatu Zbojská. Predpokladaná suma doplatku za team building je 40,- €, ktorú je potrebné vyplatiť 3. septembra 2023 na triednom rodičovskom združení.

            Čo si má žiak zobrať?

            Základné dokumenty – preukaz poistenca, podpísaný informovaný súhlas zákonného zástupcu, ktorý dostanete v nedeľu 3. septembra 2023 na triednom rodičovskom združení.

            Oblečenie – dĺžka pobytu je 3 dni. Počas týchto dní bude dieťa potrebovať najmä pohodlné oblečenie, teda tepláky, teplý sveter alebo mikinu, spodné sprádlo, ponožky, pyžamo, pršiplášť, šiltovku alebo obdobnú pokrývku hlavy. Rovnako ako pri oblečení platí, že obuv má byť predovšetkým pohodlná, taká, na ktorú je už noha zvyknutá, ideálne tenisky, resp. športovú obuv, nepremokavú obuv a nejakú ľahšiu obuv – šľapky, v ktorých sa môže pohybovať večer po izbe. Odporúčame sa pobaliť do turistického batohu, pretože sa určitá časť ku chate Zbojská pôjde pešo prírodou.

            Hygiena a zdravie – sprchovací šampón, zubná pasta a kefka, hrebeň (ak je treba), uterák, fľaša na vodu (na dodržanie pitného režimu).  K ochrane pred hmyzom repelent.

            Lieky, ak ich dieťa potrebuje užívať pravidelne. O ich užívaní je potrebné informovať triedneho vyučujúceho. Iné lieky v prípade bolesti, horúčky, obväzy, leukoplasty baliť nemusíte.

            Vreckové síce nepatrí k povinným súčastiam, je však dobré dať dieťaťu zopár eur.

            O stravu bude postarané, ak však má dieťa maškrtný jazýček, môžete mu zabaliť zopár obľúbených sladkostí.

            Teenegera asi sotva presvedčíte, aby si mobil so sebou nebral. Ak sa mobil poškodí či stratí škola nenesie za to zodpovednosť, ani za ostatné elektronické zariadenie  ako PC, tablety, hudobné prehrávače, hry, fotoaparáty a iné škola nenesie zodpovednosť.

            Tešíme sa na stretnutie s Vami:)

          • Slávnostné otvorenie školského roku 2023/2024 bude 3. septembra 2023.

          • Vážení rodičia,

            V mene školy, ako aj v mene Rady rodičov Vás pozývame na otvorenie školského roku 2023/2024, ktoré sa uskutoční 3. septembra 2023 o 15:00 hodine v Evanjelickom a.v. chráme v Tisovci.

            Po slávnostných Službách Božích bude plenárne Rodičovské združenie, na ktorom bude potrebné prerokovať dodatok k stanovám Združenia rodičov a priateľov EGT a návrh zvýšenia členského príspevku.

            List Rady rodičov a návrh dodatku do stanov nájdete v prílohe správy rodičom na EduPage.

            Prajeme ešte pekný zvyšok leta a tešíme sa na stretnutie s Vami.